تخت ژنیکولوژی به طور کلی در مطبهای زنان و زایمان و مراکز مامایی استفاده میشود تا پزشکان بتوانند بیماران را در شرایطی مناسبتر معاینه کرده و به تشخیص دقیقتری برسند. این تختها به دلیل طراحی خاص و استحکام بالا در کاربردهای متنوع دیگری نیز مورد استفاده قرار میگیرند، از جمله معاینه قفسه سینه، جراحیهای سرپایی لگن و شکم، که نیاز به بیهوشی کامل و طولانی ندارند. علاوه بر بررسی آشنایی با کاربرد تخت ژنیکولوژی، به بررسی اجزاری اصلی آن می پردازیم.
کاربرد تخت ژنیکولوژی به همراه اجزا آن
۱. تکیهگاه: تکیهگاه این تخت قابلیت تبدیل به حالت صندلی یا قرار گرفتن به صورت تخت صاف را دارد تا امکان انجام جراحیهای سرپایی فراهم شود.
۲. نشیمنگاه: بخشی است که بیمار میتواند بر روی آن دراز بکشد یا بنشیند و پزشک با تنظیم آن بر اساس نیاز، شرایط معاینه را بهبود میبخشد.
۳. پایهها و چرخها: این تختها، چه در مدل برقی و چه ساده، برای سهولت در جابهجایی دارای چرخ و پایههایی هستند که با قفل شدن، ایمنی و ثبات بیشتری برای بیمار فراهم میکنند.
۴. محل قرارگیری پاها: بخش نگهدارنده پاها که باید تحمل فشار عضلانی را داشته باشد، از جنس ABS ساخته شده و قابلیت چرخش و شستشو دارد.
این تختها به دلیل ویژگیهای طراحی و کاربردی که دارند، ایمنی و راحتی بیشتری برای بیماران فراهم میکنند و برای معاینات و جراحیهای مختلف بسیار مناسب هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت ژنیکولوژی و آشنایی با تخت بیمارستانی صحرائی و انواع تخت بیمارستانی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید. ضمنا برای کسب اطلاعات بیشتر برای انتخاب تخت بیمارستانی برای استفاده در منزل و یا نکات خرید تخت بیمارستانی و مشاوره و اطلاع از قیمت تخت بیمارستانی با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.